volg equivox op


PERSOONLIJKE TOEGANG

NEWS ALLE ACTUALITEIT VAN EQUIVOX.BE

07.03.2019

Uniek : 3 in 1 !

news

Schrikdraadapparaten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Er zijn schrikdraadapparaten voor lichtnet, batterij en schrikdraadapparaten die werken op zonne-energie. Maar zou een combinatie van die drie opties in 1 apparaat ook mogelijk zijn? Dat is de vraag die de Research & Development afdeling van Gallagher heeft onderzocht en uitgewerkt. En met succes! Want vanaf heden is de MBS range beschikbaar, een 3 -in-1 apparaat inclusief het unieke batterij management systeem.
Een schrikdraadapparaat dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden, eenvoudig te bedienen en beschikt over de kracht en kwaliteit die je mag verwachten van Gallagher!

Dit is de basis van de nieuwe MBS range, oftewel de Next Generation Multi Power schrikdraadapparaten. De nieuwe MBS range is een 3-in-1 apparaat. 1 apparaat die zowel te gebruiken is op lichtnet, batterij als zonne-energie! 


“Al enige tijd kwam de vraag vanuit de markt naar een Multi Power schrikdraadapparaat. Een apparaat dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden, de kracht en kwaliteit heeft van een Gallagher apparaat en dat eenvoudig te bedienen is” vertelt Vincent Staal, Product manager van Gallagher. “Een Multi Power-apparaat hadden we natuurlijk al met de B80, B180 en B280. We hebben samen met onze Research & Development afdeling in Nieuw Zeeland de uitdaging met plezier aangenomen! De MBS Range is uniek in de markt!” 

Uniek Batterij Management Systeem
De apparaten uit de MBS range beschikken allemaal over het unieke batterij management systeem. Dit zorgt ervoor dat het apparaat zich automatisch aanpast aan het power niveau van de batterij. Als de energie in de batterij afneemt past de pulse zich aan zodat er zo lang mogelijk stroom staat op de afrastering. Daardoor ben je er altijd zeker van dat er stroom op jouw afrastering staat. Verder hebben deze fantastische apparaten een Ledbar. Deze geeft aan hoeveel voltage er op de afrastering staat en kan ook de status van de batterij gecheckt worden. Kies je voor het gebruik op basis van zonne-energie, dan kun je kiezen voor de speciaal ontworpen Solarkit. Deze Solarkit is eenvoudig te monteren en is in combinatie met het apparaat diefstap proof! De adapter voor het aansluiten op het lichtnet wordt uiteraard meegeleverd, zo kun je het apparaat op alle gewenste manieren direct in gebruik nemen.  De MBS range bestaat uit: MBS80, MBS400 en MBS200. 
Kijk voor meer informatie op www.gallagher.eu

Share |