volg equivox op


PERSOONLIJKE TOEGANG

NEWS ALLE ACTUALITEIT VAN EQUIVOX.BE

03.05.2019

NIEUW: LINE POST DROPPER

news

De tijd dat het plaatsen van een permanente afrastering veel tijd, geld en energie kost, is voorbij!

De nieuwe geïsoleerde Line Post van Gallagher is namelijk een ware revolutie in de afrasteringpalen markt. Gallagher introduceert met dit gepatenteerde artikel niet alleen een nieuw product in de markt, maar een compleet nieuwe oplossing voor het eenvoudig zelf kunnen plaatsen van een veilige, mooie en kosten efficiënte permanente afrasteringen.  De Line Post, de basis van het concept, isoleert perfect, staat net zo stevig in de grond als een houten paal, is net zo makkelijk te (her)plaatsen als een stalen paal, heeft de flexibiliteit en gemak van een glasfiber paal bij transport en heeft de duurzaamheid van een hardhouten paal. Door de introductie van de Gallagher tapeclip is deze nieuwe afrasteringsoplossing nu naast gladdraad-, cord- of kunststofdraad afrasteringen, ook te gebruiken voor lintafrasteringen. 

“De boer creëert met deze paal op elke gewenste plek een permanente afrastering, maar dan een zeer kosten efficiënte” vertelt Mark Harris, de drijvende kracht achter deze nieuwe oplossing. Want, zo gaat hij verder “Deze oplossing kun je gewoon met de hand plaatsen waardoor je geen zware machines nodig hebt. Deze zijn duur en kunnen bovendien niet ingezet worden op moeilijk bereikbare plekken. Je kunt de paal ook heel gemakkelijk met behulp van een speciale tool verwijderen en daarna opnieuw gebruiken op andere (pacht) weides.”

NIEUW: LINE POST DROPPER – Een kostenbesparing van 30%!
Minder palen nodig voor de perfecte afrastering

Vanaf 2019 is er voor de Line Post oplossing ook een Dropper verkrijgbaar (ook wel batting genoemd). “Hiermee biedt Gallagher een systeem waarmee de veehouder zijn afrastering zeer eenvoudig en met minder palen kan plaatsen, terwijl de afrastering wel strak gespannen blijft” vertelt Vincent Staal, Productmanager Gallagher Europe.
“De werking is heel simpel: De Line Post Dropper is een zwevende paal die de draden tussen twee palen in de afrastering op de juiste hoogte en strak gespannen houdt” laat Vincent enthousiast weten. De Line Post Dropper vervangt in de afrastering een aantal Line Posts en is  goedkoper in aanschaf, daarmee is het gebruik van de Line Post Dropper kostenbesparender dan wanneer je alleen gebruik maakt van Line Posts.


Share |