volg equivox op


PERSOONLIJKE TOEGANG

NEWS ALLE ACTUALITEIT VAN EQUIVOX.BE

30.06.2020

Eerste Belgische Internationale Post-coronawedstrijd dit weekend in Lier!

news

 Eindelijk is het zover, op 2 juli start in Azelhof te Lier de allereerste Belgische Internationale Post-corona wedstrijd.

Organisator Mike Hazebroek spreekt over een groot succes, zowel voor de 2* als voor de 1* en de jonge paarden reeksen. “Iedereen heeft zo uitgekeken naar de start van het seizoen, en iedereen wil  liever vandaag dan morgen van start gaan. We hebben momenteel een wachtlijst van 400 combinaties, die last minute ook nog een kans willen maken op een startplek in Lier. Hoewel we graag zouden willen, zullen we jammer genoeg niet iedereen gelukkig kunnen maken”, aldus Mike.

“Ook  de 3* jumpingwedstrijd die  binnen 3 weken (23-26 juli 2020) plaatsvindt, is enorm populair. We hebben hiervoor al enorm veel aanvragen gekregen, en weten nu al dat verschillende grote namen zullen afzakken naar Lier.  Bij de Belgen hebben onder andere Niels Bruynseels, Pieter Clemens, Pieter Devos, Zoé Conter, Dominique Hendrickx, Jérôme Guéry, Gudrun Patteet, François Mathy Jr, Olivier en Nicola Philippaerts, Constant Van Paesschen,  Jos Verlooy, Wilm Vermeir en Gregory Wathelet hun aanwezigheid al bevestigd.  Maar ook buitenlandse toppers zoals Dennis Lynch, Petronella Andersson, Jeroen Dubbeldam, Marco Kutscher en Max Kühner, hebben de wedstrijd op hun planning gezet.”

“We kijken enorm uit naar de heropstart van de internationale competitie en hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen omtrent Corona zonder heel veel moeite kunnen nemen. Qua hygiëne bijvoorbeeld is alles netjes voorzien, en over de beperkingen in de publieksaantallen maken wij ons ook niet veel zorgen. De infrastructuur van Azelhof is hectaren groot en het zou dus geen probleem mogen zijn voor de bezoekers om voldoende afstand van elkaar te houden.  Wij hopen dan ook met heel ons hart dat iedereen de regels zal respecteren, zodanig dat onze concours op deze manier kunnen blijven doorgaan deze zomer.   Voor een leuke stemming en de nodige ambiance staan wij garant!”

bron: KBRSF- Foto: Equnews.be

Share |