volg equivox op


PERSOONLIJKE TOEGANG

Terug naar de vorige pagina

€8.750
TE KOOP: knappe, talentvolle sportpony - Miss don't Worry

Oost Vlaanderen
  1. Toevoegen aan favorieten
  2. Printen
  3. Verzenden
Publicatiedatum :
15/06/2019
Leeftijd :
van 10 tot 13 jaar
Regio :
Oost Vlaanderen
Land :
België
Geslacht :
Merrie
Niveau :
Nationaal
Rassen :
Andere
Andere ras :
Belgisch Warmbloed Paard
Prijs :
€8.750
Commentaar :
Miss Don’t Worry is een pittige merrie met een uniek karakter, prachtige uitstraling en schitterende stamboom. Met haar uitzonderlijke kleur, prachtige aalstreep en elegante gangen is deze elfjarige merrie een topper. Ze wekt met haar enthousiaste inborst spontaan een glimlach op. Ze is ook zeer leuk in de omgang.
Miss Don’t Worry (Miss) is een afstammeling van de befaamde Duitse dressuurhengst FS Don’t Worry. Ze is dus een pony met bloed, waardoor ze naast haar aanleg en imposante uitstraling beschikt over uithoudingsvermogen, leergierigheid, werkwilligheid en souplesse. Eigenschappen waarmee een ruiter topprestaties kan behalen. Miss is bijgevolg geen pony voor beginnende ruiters. Ze is op zoek naar een ambitieuze, respectvolle, ijverige ruiter die haar nog verder wil laten groeien en openbloeien. En dit uiteraard ook in omgekeerde richting!
Ze heeft 3 mooie en ruime gangen en heeft een schofthoogte van 1,48m (D pony). Ze wordt hoofdzakelijk dressuurmatig gereden, maar heeft zeker potentieel voor springen!
Miss en haar huidige ruiter reden DL2, de hoogste pony-klasse dressuur binnen de LRV. Daarnaast heeft de combinatie een heel aantal wedstrijden gesprongen en maakten ze vast deel uit van het achttal klasse Midden.
Deze fantastische merrie geniet ook enorm van buitenritten. Op wandeling is ze nieuwsgierig en rustig op voorwaarde dat ze wordt begeleid door een kalme ruiter. Tijdens wandelingen is ze goed voorwaarts en tegelijk niet moeilijk om in te houden, met respect voor de hand van de ruiter.
Kortom, een chique, vlijtige toppony met een superfijn karakter!
Geen stal- of trailergebreken.
Gaat enkel weg naar een goede thuis!
Indien vragen of interesse, bel naar +32 497 588 139 of stuur een mailtje naar mortierhelen@telenet.be
Share |
mortierhelen@telenet.be
+32 497 588 139


  

advertentie